x
Filtrele
Sırala
Sıralama
Varsayılan Sıralama Alfabetik A-Z Alfabetik Z-A Yeniden Eskiye Eskiden Yeniye Fiyat Artan Fiyat Azalan Rastgele Puana Göre
Fiyat Artan Fiyat Azalan Yeniden Eskiye Eskiden Yeniye Rastgele

Akces-Med Engelli Çocuk Pusetleri


Ülkemizde daha çok Racer Evo model engelli pusetiyle bilinen Akces Med birçok engelli çocuk puseti modeli bulunan özel bebek arabaları alanında uzmanlaşmış bir firmadır.

Daha yakından Akces Med

Çocuklar ve ergenler için özel, konforlu bebek arabaları, bağımsız oturma ve ayakta durmayı engelleyen hastalıkları olan kişilerin taşınması ve günlük rehabilitasyonu için tasarlanmıştır. Oturma pozisyonunda dik durmanın ilk aşamasıdır.

Çocukla onun için uygun pozisyonlarda hareket etmeyi mümkün kılarlar. Bu rehabilitasyon ekipmanı sadece bir ulaşım aracı değil, aynı zamanda dünyayı öğrenmek ve keşfetmek için bir araç olarak da hizmet ediyor. Terapinin unsurlarından biri olan çevre ile temas, çocuklar için çok önemlidir.

Bununla birlikte, özel bebek arabası kullanmanın en önemli etkisi, psikomotor gelişimin uyarılması ve zihinsel durumun iyileştirilmesidir. Kontraktür ve yatak yaralarını önler ve tedaviyi kolaylaştırır. Çocuğun doğru pozisyonu benimseme yeteneği, daha da geliştirilmesinin uygun şekilde şekillendirilmesi için bir koşuldur.

Akces-Med tarafından, rehabilitasyon alanındaki en son bilgiler ve "rehabilitasyon ekipmanları" sektöründeki en son teknik çözümler kullanılarak özel konfor pusetlerinin üretildiği unutulmamalıdır. Özel bir bebek arabası, etkili bir dik durmayı düşünürken herkesin sahip olması gereken temel rehabilitasyon ekipmanıdır.

akces-med-engelli-puseti-ayakta-durma-sehpalari.jpg

Akces-Med Ayakta Durma Sehpaları


Hem engelli çocuklar hemde yetişkin engelliler için ayakta durma cihazı üreten akces med bu alanda uzmanlaşmış kadrosu ve profesyonel ürün grubuyla bilinen bir firmadır.

Ortopedik, nörolojik ve kardiyolojik hastalıkları olan kişiler ve uzun süreli hareketsizliğin bir sonucu olarak vücudun kademeli olarak dikey bir pozisyona adaptasyonunu gerektiren ameliyat sonrası hastalar için dik duruş gereklidir. Çeşitli nedenlerden ötürü, bağımsız olarak dikey bir pozisyon elde etme, ayakta durma ve yürüme becerisi sınırlı olan hastalar, kademeli olarak dik ayakta durmayı gerektirir.

REHABİLİTASYON SÜRECİNİN TEMEL UNSURU OLARAK PİYONİZASYON

Klinik araştırmalar, insan vücudunun düzgün çalışması için hastanın günlük dik duruşunun önemini göstermektedir. Sistematik günlük dik durma, kapsamlı rehabilitasyon sürecinde son derece önemli bir unsurdur - birçok organ ve sistemin çalışması üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir:

Kardiyovasküler sistemin işlevini iyileştirir, akciğer ventilasyonunu iyileştirir ve pnömoniyi önler, bağırsak peristalsisini iyileştirir

Kontraktürlerin tedavisini önler ve kolaylaştırır, eklem hareketliliğini iyileştirir, kas atrofisini önler (özellikle çekirdek kaslarında)

Üriner sistemdeki durgunluğun tedavisini önler ve kolaylaştırır, nörojenik mesanenin yeniden eğitilmesine yardımcı olur

yatak yaralarının tedavisini önler ve kolaylaştırır

hastanın ve yakınlarının zihinsel durumunu önemli ölçüde iyileştirir

Hastanın pasif olarak dik konumlandırılması genellikle rehabilitasyon sürecinin yürümeyi öğrenmeden ve giderek daha fazla bağımsızlık kazanmadan önceki bir aşamasıdır.

Çocuklar için ayakta duran bir çerçeve kullanmanın en büyük avantajı, psikomotor gelişimin uyarılması ve çocuğun zihinsel durumunun iyileştirilmesidir.

Kasların, eklemlerin ve iskelet sisteminin doğru gelişimini etkilemek ve ayrıca eklem ve kasların kontraktürlerini önlemek ve tedavi etmek özellikle önemlidir. Denge duygusu üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir ve hareketlerin koordinasyonunu geliştirir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.